Ik ben Amber Van Hemelrijck, 20 jaar en verzot op alles wat te maken heeft met beauty en fashion. Felobelle is ingedeeld in het gedeelte beauty en het gedeelte fashion. Op 12 november 2019 ben ik gestart met het gedeelte beauty, heel leuk maar voor mij was dit alleen niet uitdagend genoeg. Aangezien ik zelf een enorme shopaholic ben, besloot ik om een webshop op te starten met leuke modetrends en accessoires.

Beauty comes when fashion succeeds.

Wat is nu eigenlijk de oorsprong van mijn naam?

Ik ben ooit van start gegaan met de naam: ‘Beauty & Nails by Amber’. Naast mijn passie voor beauty en fashion, is er ook de liefde voor mijn hondjes. Bij de aankoop van mijn derde chihuahua besloot ik om mijn naam te veranderen met de letters van hun namen, namelijk: Felix, Lola en Belle. Felobelle werd geboren…

Hoe kwam alles tot stand?

De meesten onder ons hebben, op een bepaald moment, een droom die ze absoluut waar willen maken. Wanneer je in jezelf, maar ook in je dromen gelooft, ben je op het moment gekomen dat je zeker en vast niet mag opgeven en moet doorzetten! Voor mij was dit de aanzet, in mezelf geloven, om mijn eigen ‘small business’ op te starten. Ik kreeg ook het gevoel dat er mensen rondom mij waren die ook geloofden in mij. Misschien heeft elk van ons die bevestiging nodig van iemand anders, uit onze omgeving, om effectief werkelijkheid te maken van je dromen.

12 November 2019, de dag dat ik besloot om een zaak op te starten. Op dat moment zat ik nog op de hogeschool, 1 jaar later besloot ik om mijn studies stop te zetten. Ik voelde dat dit niet was wat ik werkelijk wou. De keuzes die ik toen gemaakt heb, daar heb ik nog geen seconde spijt van. Ik heb hieruit geleerd dat het heel belangrijk is om je hart te volgen. Dromen starten klein maar je kan ze met de tijd alleen maar vergroten!

X